Terug

Taxeren van een zeldzame muziek CD - bepalen van authenticiteit?

Vleminx

Ik heb een cd gekocht op eBay die bij ontvangst niet authentiek blijkt te zijn. 


Na openen van een geschil bij Paypal wordt mij gevraagd om een document te bezorgen dat afkomstig is van een onafhankelijke externe partij die deskundig is op het gebied van het desbetreffende object en die de omvang van de schade omschrijft of uitlegt hoe het object sterk afwijkt van de omschrijving.

 

Het betreft een zeldzame cd van Coldplay - Safety EP die niet in de handel verkrijgbaar is, een verzamelobject. Na vergelijking met andere te koop aangeboden CDs en ook contacteren van de artiest (Coldplay) blijkt duidelijk dat de seriecode op de mij verkochte CD niet overeenstemt met deze op een authentieke cd. Kan u aan de hand van foto's en kopij van emails met Coldplay een taxatie doen en het gevraagde document bezorgen?

 

Als voorbeeld heb ik een foto opgestuurd van een CD met een juiste seriecode (serial_OK.jpg) en een vervalste seriecode (IMG-2410.JPG)


1 Antwoord

Antwoord van Exteria bvba

Geachte heer Vleminx

Wij zijn niet gespecialiseerd of vertrouwd met deze materie. Wij zijn landmeterskantoor welke taxaties uitvoerd van onroerende goederen.

Hopelijk heb je snel hiervoor de juiste persoon!

 

Met vriendelijke groet
Ian Vander Auwermeulen